Казначейство не виконує платіжних доручень міської ради

|

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на 12 лютого Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 10 млн. 157 тис. грн. Сьогодні ж сума коштів становить вже 12 млн. 737 тис. грн., – повідомила прес-служба ЛМР.

Відтак, казначейство не перерахувало 8 млн. 207 тис. грн. до загального фонду. Найбільші суми воно заблокувало на потреби ЖКГ: поточний ремонт житлового фонду, поточний ремонт доріг, озеленення та санітарну очистку – понад 5,8 млн грн. Управління освіти не отримало за платіжними дорученнями 529,5 тис. грн., управління культури – 182 тис. грн., управління охорони здоров’я – 122 тис. грн.

Також казначейство не перераховує понад 2,3 млн грн. субвенцій до спеціального фонду  міського бюджету на дороги.

Як зазначив голова Личаківської районної адміністрації  Іван Лозинський, казначейство також не виконує платіжні доручення, зокрема, щодо саночистки та ремонтів доріг. По Галицькому району платіжні доручення не виконано на понад 1,371 млн. грн. «Це кошти на благоустрій міста – на ремонти  доріг, саночистку, озеленення, а також кошти підрядникам, за виконані ще у минулому році роботи», – розповів Роман Белень, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

«Заборгованість за минулий рік склала 1 млн. 100 тис. грн. За січень поточного року заборгованість становить 173,5 тис. грн. Наші працівники досі не отримали зарплати за січень. Також через казначейство у нас є заборгованість 60 тис. грн. за паливно-мастильні матеріали перед підприємствами, у яких ми ці матеріали беремо», – повідомив Богдан Москв’як, директор ЛКП «Зелений Львів».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *