ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальники активно ліквідовують аварійні ями на вулицях Львова

|

Як повідомляють у відділах комунального господарства районних адміністрацій, у Львові продовжують ліквідовувати аварійні ями на вулицях міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у Личаківському районі ліквідовують ями, які можуть пошкодити автомобілі. Вже провели такий ремонт на вул. Зеленій від вул. Івана Франка до «Львівводоканалу», вул. Студентській, К. Левицького, Дороша, Тершаківців, Чехова. Сьогодні працюють на дорозі Львів-Винники. 

Сьогодні також  ремонтують дороги у Шевченківському районі. Гарячим асфальтом закидають ями на вул. Миколайчука, Замарстинівській та дорозі на Брюховичі. Комунальники Залізничного району продовжують ямковий ремонт на вул. Виговського.

Ліквідовують ями на дорогах Франківського району – працівники покращують дорожнє покриття на вул. Квітневій, Ген. Чупринки та Володимира Великого.

На Сихові сьогодні ремонтували просп. Червоної Калини та вул. Хуторівка. А у Галицькому районі міста ремонтували на просп. Чорновола, вул. Куліша та Стуса. Завтра продовжуватимуть ліквідовувати ямковість на вул. Стуса, Снопківській, Волоській і до Шота Руставелі.

«За останні роки ми у Львові капітально відремонтували приблизно100 кмдоріг. По тих дорогах, які капітально відремонтовані, суттєвих зауважень нема. Є зауваження по тих дорогах, які треба ремонтувати. Ямковий ремонт – це тимчасове. Не сприяють і погодні умови в цьому році – похолодання, потім йде відлига, потепління. Це надзвичайно складні погодні умови і для дорожнього покриття, і взагалі для архітектурного центру міста. Але інших варіантів нема – коли є можливість під час такої погоди проводити ямковий ремонт, ми будемо обов’язково це робити», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, у 2012 році у місті було зроблено великий об’єм робіт за державною програмою. З того часу, каже міський голова, 153 млн грн держава місту не віддала.

«Це ті кошти, які треба заплатити підрядникам. Зробити можна багато. Питання у наявності фінансових ресурсів. На сьогоднішній день ми не можемо навіть оплатити кошти нашим ремонтним підприємствам, тому що казначейство повністю блокує всі платежі.

Ми знайдемо вихід зі ситуації. Якщо більш-менш погода стабілізується, робитимемо ямковий ремонт і на квітень вийдемо на нормальну ситуацію.

Цього року будемо продовжувати капітально ремонтувати  дороги і виводити ситуацію на якісно інший рівень. Відремонтувати всі дороги сто відсотків – це дуже великі кошти, в нас їх нема. Тому важлива якісна експлуатація та належний контроль», – додав А.Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *