ОСТАННІ НОВИНИ

На “Південному” пройде виставка екзотичних котів

|

Міжнародна професійна виставка котів CFA Cat Show проходитиме 23 та 24 лютого у Львові у спорткомплексі «Олімпік» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Як інформує прес-служба “Південного”,  виставка відбудеться під патронатом Міжнародної асоціації аматорів кішок (CFA), яка є однією із найбільш представницьких у світі.

Під час виставки буде представлено понад 150 котів різних порід, у тому числі рідкісних та екзотичних: японських  бобтейлів, сингапур, девон рексів, корніш рексів, канадських сфінксів, мейн кунів та бомбеїв, гавану браун тощо. Власники тварин привезуть своїх улюбленців не лише з різних міст України, але й із США, Німеччини, Польщі, Росії, Угорщини, Нідерландів, Британії та Франції.

За словами співорганізатора виставки Інни Березанської, із США привезуть велику кількість довгошерстих породистих рексів, із Росії — абіссинських африканських кішок, екзотів короткошерстих. Окрім цього, на огляд буде представлено британських та шотландських короткошерсток.

У рамках виставки CFA Cat Show в СК «Олімпік» працюватимуть 8 рингів, на яких котів судитимуть експерти зі США, Нідерландів та України.

За словами організаторів, під  час виставки можна буде отримати консультації фахівців з догляду, лікування і утримування кішок, придбати товари для котів чи кошенят. Також відвідувачі зможуть придбати собі домашнього улюбленця: як просто породистого котика, так і кішку так званого “шоу-класу”.

Фото: animalworld.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *