ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонер зловив кишенькового злодія на зупинці

|

На одній із зупинок Львова працівник управління Державної служби охорони при ГУМВСУ у Львівській області держохоронець «на гарячому» зловив чоловіка, який обкрадав пасажирів маршруток. Про це повідомляє УДСО при ГУМВС України у Львівській області.

Повертаючись увечері зі служби, старшина міліції Андрій Охота чекав на маршрутку на вулиці Зеленій, що у Львові. На зупинку під’їхав автобус, з якого вибіг чоловік. Правоохоронець почув, як з маршрутного таксі лунав незрозумілий галас, пізніше з автобуса вийшла жінка. Вона кричала, що її обікрали. Держохоронець зрозумів, що підозрюваного наздогнати не вдасться. Він опитав потерпілу, яка вказала на іншу пані. За її словами вона була разом з підозрюваним.

Для з’ясування усіх обставин жіночки були запрошені до Личаківського райвідділу Львова. Там з’ясували – в жінки викрадено гаманець.

Залишивши львів’янок у райвідділі, держохоронець знову пішов на зупинку. Дорогою він побачив чоловіка, який вибіг з маршрутки. Ззовні чоловік був схожим на чоловіка, про якого розповіла потерпіла. За мить зловмисника було затримано та доставлено до райвідділку, де в нього був виявлений крадений гаманець з грошима.

Правопорушником виявився 27-річний раніше судимий львів’янин. На даний час дана подія зареєстрована, з’ясовуються всі обставини скоєного кримінального правопорушення.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *