ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді затримали чоловіка, який зберігав удома марихуану

|

Правоохоронці Червоноградського міськвідділу міліції провели обшук у квартирі 51-річного місцевого мешканця, і вилучили у нього 400 грамів марихуани. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили 16 полімерних пакетів заповнених подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, дволітрову та однолітрову пластикові пляшки заповнені аналогічною речовиною, 2 пластикові пляшки ємкістю 0,5 л. Загальна вага вилученої речовини становить 400 грамів. За словами чоловіка марихуану він зберігав для власного споживання.

Оперативники також встановили, що зловмисник збирав коноплі у Радехівському районі, зберігав їх у себе в дома і збував своїм знайомим.

Чоловік розповів, що коноплі росли на городі, який він успадкував від батька, а він лише збирав рослини і використовував їх у власних цілях.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, – караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

Фото: ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *