ОСТАННІ НОВИНИ

До 18 лютого буде тепла і дощова погода - Кульбіда

|

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, 11-18 лютого зберігатиметься доволі тепла та дощова погода. Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, інформує прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За даними головного синоптика, завтра на всій території країни, крім заходу, спостерігатимуть тумани. У ці дні найхолодніше буде в західних областях, уночі температура становитиме -1…-6°С, а в Карпатах -10…-12°С, удень температура буде близько 0°С. В інших регіонах температура вночі становитиме 0…+5°С, удень +2…+7°С, у Криму до +10°С.

13-16 лютого опадів практично не очікується, температурний режим знизиться на 1-2 градуси порівняно з попередніми днями. 17-18 лютого температура знову трохи понизиться.

«Хочу наголосити, що наразі температура повітря вища за нормальні середні температурні показники для цього періоду», – повідомив Микола Кульбіда.

За його словами, протягом тижня у Карпатах утримуватиметься лавинна небезпека, на решті території можлива ожеледиця та тумани.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *