ОСТАННІ НОВИНИ

Пакіжу не соромно за свою роботу на «Львіввводоканалі»

|

Сьогодні, 11 лютого, під час виробничої наради в.о. директора «Львівводоканалу» Степан Пакіж провів розмову з керівниками структурних підрозділів підприємства. Частина працівників висловили задоволення роботою Степана Пакіжа на посаді керівника підприємства, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Я пояснив людям ситуацію, яка є на сьогодні, окреслив усі наболілі проблеми, які ми змушені щоденно вирішувати й розповів про ті кроки, які я як керівник буду робити, щоб покращити фінансовий стан підприємства. Мені не соромно за проведену роботу у 2012 році, адже є багато здобутків: ми позбулися боргів за електроенергію, підняли заробітну плату на 16,8%, впровадили облік води, почали контролювати і економити ресурси. Вперше у водоканалі з`явилися матеріальні запаси на складі, тобто наші робітники мають чим виконувати ремонти. Ми вирішили питання забезпечення спецодягом та засобами захисту.

Реформи, які я впроваджую, не легко прийняти. Але вони життєво необхідні для підприємства. Я запропонував керівникам визначитися за допомогою голосування, чи підтримають вони мій шлях, чи будемо ми працювати у команді. Адже без їхньої підтримки мені не вдасться ефективно працювати надалі», – зазначив Степан Пакіж.

Відтак, частина працівників «Львівводоканалу» під час зустрічі висловили своє задоволення роботою Степана Пакіжа на посаді керівника підприємства, що засвідчили підписами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *