ОСТАННІ НОВИНИ

Розслідування про побори в ДАІ Львівщини зайшло в глухий кут

|

Активісту «Дорожнього контролю» досі не вдалось отримати відповіді від керівництва ДАІ Львова щодо фактів хабарництва місцевих інспекторів, про які йшлося у коментарях під блогом Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. Усе керівництво ДАІ Львова самоусунулось від розгляду цього питання. Про це «Львівському порталу» повідомив журналіст інтернет-видання «Дорожній контроль» Ярослав Порада.

За словами журналіста, у розмові з ним начальник головного управління ГУМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк повідомив, що жоден з цих фактів не був підтверджений перевіркою СБУ чи внутрішньої безпеки.

«Я запитував пана Рудяка у неофіційній бесіді на рахунок цього звернення і він мені заявив, що були дві перевірки від служби внутрішньої безпеки та СБУ і жоден з опублікованих фактів у блозі Захарченка не підтвердився. Проте у ході розмови Рудяк був схвильований, так ніби його зачепили ці перевірки особисто», – розповів Я. Порада.

Окрім того, за словами активіста «Дорожнього контролю», було подано клопотання, щоб виконувач обов’язків начальника ДАІ Львова Тарас Конрад дав коментар стосовно кадрової зміни в керівництві ДАІ, а також окремо прокоментував інформацію про «скаргу» до міністра Захарченка.

«Конрад з невідомих причин також пішов на лікарняне. А новий виконувач обов’язків повідомив, що це не в його компетенції зі мною зустрічатися і надавати відповіді стосовно анонімного звернення до міністра Захарченка.

Я намагаюсь знайти правду у всій цій ситуації, але усе начальство відсиджується на лікарняному, тому щось дізнатися зараз майже нереально», – підкреслив Ярослав Порада

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про те, що у коментарях під блогом Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка надійшла колективна скарга від ДАІшників з Львівщини. Зокрема, у ній йшлося про те, що працівники ДАІ не можуть далі терпіти побори, що їх влаштувало керівництво управління.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *