ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники вдаються до шантажу львів’ян

|

Львівські перевізники, вимагаючи підвищення тарифу на перевезення у міських маршрутках, вирішили вдатись до шантажу львів’ян. Координаційний комітет повноважних представників трудових колективів та профспілкових організацій автотранспортних підприємств м. Львова сьогодні виступив із заявою, в якій йдеться про кардинальне скорочення часу перевезень в автобусах.

Подаємо текст звернення повністю:

«З квітня 2012 року автотранспортні підприємства міста, що здійснюють регулярні пасажирські перевезення, клопочуть перед міським головою та  виконавчим комітетом Львівської міської ради про перегляд вартості проїзду в громадському автомобільному транспорті.

Всі розрахунки, які обґрунтовують необхідність погодження і запровадження нового тарифу за проїзд тричі подані до Львівської міської ради. Міська влада до цього часу жодним чином не відгукнулася на клопотання та вимоги трудових колективів автотранспортних підприємств.

Неефективність діючого тарифу, який сьогодні є найнижчим серед обласних центрів України, та бездіяльність міської влади змушують автопідприємства самотужки шукати шляхи виходу з надскладної ситуації для попередження  банкрутства і як наслідок позбавлення робочого місця кількох тисяч людей.

За умови відсутності обігових коштів для придбання необхідної кількості  пального та виплати заробітної плати, яка лише дещо вища за мінімальну, а також з метою зупинити зростання заборгованості перед підприємствами поставщиками, ми вимушені розпочати  скорочення обсягів перевезень.           

У зв’язку з цим, починаючи з 18 лютого ц. р. міські автобусні маршрути щоденно працюватимуть лише до 20 год. 30 хв., а кількість автобусів на найбільш збиткових маршрутах буде зменшена.

В подальшому, з 1 березня ц. р., додатково буде припинена робота на автобусних маршрутах в години відсутності масових перевезень – з 10.00 год. до 15.00 год.

Заздалегідь просимо вибачення за незручності, які виникли не з нашої вини», – зазначено у зверненні, що надійшло від імені Координаційного комітету повноважних представників трудових колективів та профспілкових організацій автотранспортних підприємств м. Львова.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *