ОСТАННІ НОВИНИ

На звітах керівників ЛКП відбувається піар «Самопомочі»

|

Депутати Львівської міськради розкритикували методи міського голови Андрія Садового щодо проведення звітів про діяльність комунальних підприємств (ЖЕКів). За словами міських обранців такі звіти проводяться лише задля того, аби піарити політичну силу мера «Самопоміч», адже на всіх таких зібраннях представники «Самопомочі» роздають однойменну газету.

Як зазначив депутат Любомир Мельничук, 99% присутніх на звітах ЛКП є працівниками цих же підприємств. Подекуди задля годиться на зібрання також вибірково запрошують лише лояльних мешканців, решта людей просто не знають, що подібні заходи відбуваються.

За словами Лариси Василишин, вона також хотіла на своєму окрузі потрапити на подібний звіт, однак не змогла дізнатись, коли саме він відбуватиметься. «Запрошення на звіт були, але там не було вказано ні дня, ні години. Коли ж я поцікавилась у представників «Самопомочі», як вони дізнаються про звіти, вони розказали, що про це їм повідомляють з «Адміністрації міського голови». Прошу повідомляти кожного депутата особисто про місце й час проведення заходів, ми маємо підготовлені аналітичні довідки щодо діяльності ЖЕКів й маємо багато запитань до їх керівників», – зазначила Л.Василишин.

Міський голова Андрій Садовий запевнив депутатів, що запрошеннями на звіти займаються самі керівники ЛКП, мовляв, вони ходять по квартирах та запрошують людей на зустрічі. Це викликало неабиякий сміх серед депутатського корпусу. А Юрій Кужелюк підрахував, скільки часу необхідно директору ЛКП, аби запросити мешканців. «Зважаючи скільки живе людей в районі, що обслуговує ЖЕК, то як нині вийде директор запрошувати, то на 2014 рік десь слухання й відбудуться. Дивно, що «Самопоміч» знає коли і що відбувається, а інші громадські організації – ні», – зазначив Ю.Кужелюк.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *