ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати ґрунтовно переробили проект про нову структуру міської ради

|

Розгляд питання про структуру органів виконавчої влади відбувся в тому ж дусі, що й розгляд попередніх питань на сьогоднішній сесії. Як інформує кореспондент “Львівського порталу”, депутати вислухали Садового, розкритикували його проект і внесли в нього низку кардинальних змін, за які ж і проголосували.

Коментуючи виступ міського голови щодо структури, керівник фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Маркіян Лопчак наголосив, що “історія з прийняттям структури нагадує байку про студента і викладача. “Студент кілька разів приносить ту саму роботу в різних палітурках, сподіваючись, що цю роботу ніхто не читатиме. Але ми категорично заявляємо – не пройде!”

Головні зауваженння стосувалися того, що у проекті відстутнє чітке розмежування повноважень між різними підрозділами виконавчих органів. Також критику викликав і пункт про те, що  залишаються як департаменти і їх керівники, так і заступники голови, що дублює виконання роботи, але не передбачає чіткої відповідальності за діяльність чи бездіяльність виконавців.

Відтак депутати почали подавати пропозиції, які вносили кардинальні зміни в проект ухвали. А потім вже проголосували документ за основу, а відтак проголосували правки і проект ухвали в цілому. За це проголосували 67 депутатів.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *