ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати запевняють, що не збирались переносити «Вернісаж»

|

Депутати Львівської міської ради офіційно заявляють,  що жодних  рішень щодо перенесення ринку «Вернісаж» не ухвалювали, а також не розглядали на відповідних депутатських комісіях. Про це повідомили у відділі інформаційної політики управління «Секретаріат ради» ЛМР з посиланням на секретаря ЛМР Василь Павлюк.

«Останнім часом в інформаційному просторі поширюється інформація про перенесення ринку «Вернісаж» на інше місце, а саме на вулицю Кривоноса-Замкову.  Дивує те, що у всесвітній мережі уже активно розповсюджується проект ухвали ЛМР, який передбачає «надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо перенесення земельних ділянок на вул. М. Кривоноса – Замкову в постійне користування для розміщення ринку з продажу товарів народного побуту». Мало того, цей проект ухвали підписаний деякими керівниками відповідних управлінь та департаментів ЛМР. Офіційно відмежовуємось від цих протиправних дій та намірів і офіційно заявляємо, що не маємо жодного стосунку до згаданої ухвали. Більше того, у порядку денному 10-ї сесії Львівської міської ради шостого скликання не передбачено розгляд цього питання», – йдеться у повідомленні депутатів.

Для вирішення цієї ситуації міські обранці вважають за необхідне  провести громадські слухання з участю Спілки художників, Спілки Архітекторів, громадськості та депутатського корпусу. Для цього також необхідно залучити фахівців та з’ясувати думку дирекції Національного академічного драматичного театру ім. Марії Заньковецької.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *