ОСТАННІ НОВИНИ

На Святі Шоколаду можна отримати в подарунок автомобіль

|

VI Національне Свято Шоколаду, яке відбудеться у Львівському палаці  мистецтв 14-17 лютого, подарує автомобіль, не шоколадний, а справжній. Відтак, кожен власник вхідного квитка «ШокоКартки» братиме участь у розіграші головного призу Свята – автомобіля, інформують організатори.

«Свято з кожним роком набуває нових складових. Цьогоріч, кожен гість Свята отримає «ШокоКартку». Ця унікальна картка є вхідним квитком, яка дає змогу безкоштовно отримати безліч шоколадних солодощів, знижку на Святі та у закладах міста, а також усі картки братимуть участь у розіграші головного призу Свята – автомобіля. Окрім цього, можна буде виграти і інші цінні призи. Марка авто – це велика таємниця до 14 лютого, але можемо сказати, що жінкам точно сподобається і не лише… Чим більше «ШокоКарток», тим більше шансів», – розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

Також на Cвяті відкриють «Ярмарок Валентина», «Шоколадний годинник» за участі Королеви Шоколадного міста – співачки Наталки Карпи, відбудеться «Шоколадне вінчання», «ШокоFashion» вечірка та показ, майстер-класи з виготовлення шоколадних десертів, презентація 200 кілограмового Шоколадного Лева, ІІ Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер», частування «кількаповерховим» тортом, запрацює  «Шоколадна пошта» та «Дитяча шоколадна країна». Ще більше смачного шоколаду, веселих забав, цікавих конкурсів, святкових концертів та показових виступів!

Зауважимо, що в перший день Свята вхід на «Ярмарок Валентина» до 17 год. Безкоштовний. У будні дні вартість квитків становитиме 25 грн., вихідні – 30 грн. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *