ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року Львів матиме авіасполучення з Лондоном

|

Цього року очікується збільшення кількості авіарейсів з львівського аеропорту, зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, .

«Ми очікуємо, що в цьому році з’являться прямі  сполучення між Львовом і Лондоном, та іншими європейськими містами. Ну і найважливіше, що я хочу – це сполучення всередині України. Це сполучення з Харковом, з Донецьком, з Дніпропетровськом, з Одесою – це є ті міста, які повинні бути зв’язані зі Львовом. Україну треба зв’язувати. Це і нові робочі місця, це і можливість людей спілкуватися один з одним” – наголосив міський голова Львова.

Водночас він наголосив, що на сьогодні головною проблемою летовища є робота митників, на яких надходить багато скарг.

“Всі, хто приїжджають до Львова, вражені прекрасною архітектурою летовища і вражені прекрасним обслуговуванням прикордонників. Прикордонники працюють, як годинник . Але я маю дуже багато скарг на роботу митників, коли весь рейс повністю пропускають через «червоний» коридор. Це нонсенс, ніде в світі таких випадків немає. Візьміть з рейсу одну людину, дві, до яких є підозри. Але ж не можна весь рейс пропускати через «червоний» коридор” – сказав міський голова Львова.

За його словами, держава інвестувала мільярди гривень, а, хтось, щоби собі мати якісь преференції, в нуль множить інвестиції держави.

“Я сьогодні на ці теми буду спілкуватися з міністром і буду звертатися з листом до Прем’єр-міністра, тому що не може один чи другий чиновник множити на нуль мільйонні, мільярдні державні інвестиції», – наголосив Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *