ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відбудеться чемпіонат області з дзюдо

|

Завтра в приміщенні спортивного комплексу відкритого басейну «Динамо» на вулиці Стуса у Львові розпочнеться відкритий чемпіонат Львівської області з дзюдо серед юнаків та дівчат віком до 18 років.  Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За результатами виступу спортсменів на чемпіонаті буде сформована збірна команда області для участі в Чемпіонаті України 12-15 лютого у місті Дніпропетровську.

«Ці змагання –  це старт нинішнього сезону для львівських дзюдоїстів. Вдалий виступ на обласному  чемпіонаті закладає передумови позмагатися  за право участі в Чемпіонаті Європи серед спортсменів до 18 років, що пройде в Естонії у червні цього року. Для посилення конкуренції серед спортсменів та досягнення кращого рівня підготовленості до національного старту, цей обласний чемпіонат проходить у відкритому режимі, що передбачає додатково участь дзюдоїстів з трьох сусідніх областей: Рівненської, Івано-Франківської та Закарпатської. Загалом очікуємо на участь близько двохсот спортсменів», – розповіли прес-службі у Львівській обласній федерації дзюдо.

Фото: sportbuk.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *