ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий закликає враховувати думку громади при будівництві об’єктів

|

Якщо мешканці вулиць Енергетичної та Петлюри виступають проти будівництва, то роботи там повинні бути зупинені. Про це заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Позиція громади має бути врахована найперше», – зазначив мер Львова.

«Останнім часом будівельники забувають, що вони повинні працювати в правовому полі. Якщо говорити про вулицю Енергетичну, жодних юридичних підстав встановлювати огорожу там не було. Перед тим, як розпочинати будь-які роботи, треба зібрати громаду, яка там проживає, зібрати мешканців, порадитись. Якщо вони підтримують будівництво – рухатись у цьому напрямку. Знаю, що на вул Енергетичній ситуація надзвичайно напружена. Цей незаконний паркан люди зруйнували. Так буде зі всіма будівельними проектами, які не погоджені з людьми.

Ми маємо подібну ситуацію на вул Петлюри, де хочуть будувати будинок. Зібрали мешканців, провели у міській раді громадські слухання. Люди категорично проти будівництва будинку. Спочатку треба проводити громадські слухання, а потім оформляти документи. Позиція громади має бути врахована найперше. Я це буду підтримувати», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *