ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни закликають «Молоді регіони» навести лад із свавіллям перевізників

|

До «Молодих регіонів Львівщини» звернулися львів’яни, які незадоволені якістю перевезень у місті, зокрема «маршрутом привидом», як його назвали засоби масової інформації, № 11. Для того, щоб пересвідчитися в порушеннях на маршруті № 11, активісти «Молодих регіонів Львівщини» відслідкували його курсування. Про це повідомила прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

У неділю, 27 січня, активісти Львівської обласної організації «Молоді регіони» зафіксували на маршруті № 11 лише 1 автобус червоного кольору з номерним знаком ВС 1637 АА.

«Ми виявили, що жодного сполучення міськими маршрутами Левандівки з Рясне та Рясне 2 немає. Окрім того, завдячуючи недобросовісному перевізнику, Рясне просто відрізане від життя. На вихідні там курсує 1 автобус, а в робочі дні лише 2-3», – підсумував результати спостережень голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук.

Активісти організації зазначають, що ставлення деяких перевізників до своїх обов’язків неприпустимо свавільне, адже вони не надають львів’янам комфортних умов для пересування. В результаті чого мешканці міста не мають доступу до інформації про графіки рухів, а самі перевізники неодноразово змінюють схеми та графіки руху маршрутів; зокрема, маршрут № 11 не працює на лінії у ранковий та вечірній час

Жителі мікрорайону «Рясне» та Левандівки звернулися до Львівської обласної організації «Молоді регіони» з проханням посприяти створенню комісії щодо діяльності та надання послуг з перевезення пасажирів у місті Львові автомобільними перевізниками, також ініціювати питання щодо розірвання з недобросовісними автомобільними перевізниками договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування, посприяти тому, щоб жителі мікрорайону «Рясне» були забезпечені належним та якісним наданням послуг з перевезення пасажирів маршрутом № 11, відповідно до ЗУ «Про автомобільний транспорт».

Богдан Хруставчук зазначив, що від імені мешканців Рясного та Левандівки і громадської організації «Молоді регіони Львівщини» звернеться в  управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради з вимогою ініціювати даним управлінням розірвання договору з недобросовісними автомобільними перевізниками та посприяти якнайшвидшому вирішенню питання свавілля з боку перевізників, а також навести лад на маршруті № 11.

« У такому великому мікрорайоні  як Рясне-2 повинно курсувати як мінімум 14 автобусів», – переконаний громадський діяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *