ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступить відомий фотограф-документаліст Максим Дондюк

|

Завтра, 25 січня, о 19.00 год у Школі фотографії імені Дієґо Марадони відбудеться зустріч із Максимом Дондюком. За останні роки він здобув міжнародний авторитет у документальній фотографії. Прийти на зустріч можуть усі охочі, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До Львова Максим Дондюк прибув на запрошення фотоклубу «Ч/Б.5×5» та Школи фотографії імені Дієґо Марадони.

«Світове визнання Максиму Дондюку приніс його фотопроект про епідемію туберкульозу в Україні, над яким він працював більше року і задля якого він кілька місяців жив та працював у туберкульозних лікарнях. Власне цей фотопроект вийшов не лише соціально важливий, але й справді мистецький. Видається, що Максим Дондюк виграє усі фотоконкурси, на які надсилає свої роботи – у США, Південної Кореї, Швеції, Литви, Росії та інших країнах», – каже Максим Баландюх, координатор Школи фотографії ім. Д. Марадони.

Фотографії Максима Дондюка публікуються у провідних виданнях світу, зокрема, у «CNN Photos», «Wall Street Journal», «Berliner Zeitung», «La Lettredela Photographie», «Foto&Video», «Frankfurter Rundschau» та інших.

Поспілкуватися про документалістику і сучасну фотографію загалом запрошуємо на зустрічі із гостем у п’ятницю ввечері у Школі фотографії імені Дієґо Марадони (вул. Глібова, 15). Вхід безкоштовний.

Довідка

Фотографії Максима Дондюка можна переглянути на його сайті: http://maximdondyuk.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *