ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація з водопостачанням Шевченківського району стабілізується

|

Ситуація з водопостачанням Шевченківського району Львова стабілізується. Про це повідомляє прес-служба львівської міської ради, посилаючись на ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, що вчора через негоду було знеструмлено кілька водозаборів Північної групи, внаслідок чого було понижено тиск води у Шевченківському районі.

Через обледеніння ліній електропередач та падіння дерев трапилися обриви дротів та короткі замикання в системі електропостачання водозаборів Завадів, Крехів, Шостаки, Рава-Руська, Магерів, вийшла з ладу пускова апаратура глибинних двигунів та насосів. Від учора на місці виникнення аварій працюють ремонтні бригади водоканалу, задіяно 50 працівників та 10 одиниць техніки.

«Незважаючи на дуже складну аварійну ситуацію, ми не припиняли водопостачання Шевченківського району. Сьогодні впродовж дня вдалося відновити роботу 6 свердловин: о 13 год. запрацювали Зарудці, а о 16 год. запустили насосні станції у Ямельні та Мальчицях. Ремонти тривають. Плануємо до 20 год. запустити водозабір у Крехові. Зараз з 27 свердловин працює 20. Загалом, ситуація з водопостачанням Шевченківського району стабілізується» – розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Аварійно-відновлювальні роботи по відновленню електропостачання водозабору Магерів триватимуть й у четвер-п’ятницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *