ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі майже перетнули епідпоріг захворюваності на ГРВІ

|

За період третього тижня року у Львові на ГРВІ захворіло 3600 осіб, а в області 8755, однак епідеміологічного порогу Львівщина не перетнула. Про це сьогодні, 22 січня, під час прес-конференції розповів заступник начальника головного управління Держсанепідслужби у Львівській області Олег Когут, інформує lviv.tv.

 «У Львові на останньому тижні року ми мали 4200 хворих, а в перший тиждень року – 2700. Це прогнозовано, оскільки у період новорічно-рідзвяних свят кількість хворих зменшується.  На третій тиждень є поступове наростання кількості захворілих до 3600 осіб. Така ж ситуація в області. Кількість хворих на 3-му тижні в порівнянні з другим тижнем збільшилася на 2 тис. осіб і становила 8755 осіб», – сказав Олег Когут і додав, що в порівнянні з минулим роком цифри менші.

Він також розповів, що за результатами третього тижня у віковій групі 7-14 років Львів майже перетнув епідеміологічний поріг по рівню захворюваності. Олег Когут зазначив, що вчора звернулися у департамент освіти з проханням звернути увагу на відвідуваність хворими дітьми шкіл, а також на температурні режими у навчальних закладах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *