ОСТАННІ НОВИНИ

Шестеро постраждалих у ДТП на Бродівщині все ще у лікарні

|

Із 25 пасажирів рейсового автобуса «Тернопіль-Броди-Червоноград», яких було доставлено до Бродівської центральної районної лікарні на медичний огляд після ДТП із вантажівкою «Рено», було госпіталізовано шестеро осіб. Про це у коментарі «Львівському порталу» повідомив директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Пацюрко.

За його словами, шестеро постраждалих, серед яких одна дитина, зараз перебувають на стаціонарному лікуванні у Бродівської лікарні. На сьогодні їхній стан стабільний.

«Стан стабільний, навіть можна сказати з позитивною динамікою. Триває лікування. Люди забезпечені усім: медикаментами, операційними, перев’язочними. Вони всі проконсультовані спеціалістами зі Львова, які були доставлені машинами санавіації з центру медицини катастроф. Всі рекомендації дано, госпіталізації у львівські стаціонари немає, бо Бродівська лікарня повністю від А до Я забезпечена як медикаментами, так і всіма засобами для їх лікування. Тобто лікування проводиться на місці, бо потреби у транспортуванні пацієнтів немає», – розповів Ю.Пацюрко.

Нагадаємо, 18 січня на автодорозі Київ-Чоп біля Бродів зіткнулися рейсовий автобус “Тернопіль-Червоноград”, унаслідок чого загинули 5 осіб.

Фото: прес-служба управдління ДАІ у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *