ОСТАННІ НОВИНИ

В СБУ кажуть, що обшукували не приймальню Дубневича

|

Обшук працівники проводили не в громадській прийманльні народного депутата Ярослава Дубневича, а за адресою комерційної фірми. Про це інформує прес-служба СБУ. Як вказано у повідомленні, головне слідче управління СБУ здійснює розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.205 (фіктивне підприємство) та ч.5 ст.191 (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування перевіряються обставини завдання збитків державному підприємству «Укрзалізничпостач» на загальну суму 18 млн. 541 тис. 600 грн. службовими особами одного з львівських ТОВ під час участі в державних закупівлях у 2010 році анкерів закладних.

Сьогодні на виконання ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва слідчі у цьому кримінальному провадженні провели обшук у Львові за адресою, де знаходилося ТОВ.

У громадській приймальні народного депутата України Ярослава Дубневича, розміщеній в одній будівлі, де й приміщення комерційної структури, обшук не проводився і жодних перешкод її роботі не вчинено.

Обшук проведено з дотриманням вимог Кримінального процесуального кодексу України і порушень з боку співробітників Служби безпеки України не допущено, запевняють в СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *