ОСТАННІ НОВИНИ

На ПП «Шегині» з авто вилучили майже 2 тисячі патронів

|

На українсько-польському кордоні запобігли незаконному переміщенню великої кількості набоїв до зброї. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Цієї ночі громадянин України автомобілем «Dacia» прямував з приватної поїздки з Польщі в Україну через пункт пропуску «Шегині» митного поста «Мостиська» Львівської митниці. Формою проходження митного контролю він обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор». Під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра, тому автомобіль було виведено зі смуги спрощеного митного контролю у бокс поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. І не даремно, адже спільна оглядова група митників та прикордонників в багажному відділенні та салоні автомобіля виявила 1 750 штук патронів до гладкоствольної мисливської зброї.

Обравши смугу руху спрощеного митного контролю, громадянин порушив встановлений відповідно до Митного кодексу порядок проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю, тобто віз товари, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено законодавством України.

Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ст. 471 Митного кодексу України. Сскладено протокол про порушення митних правил. Сім упаковок патронів вагою 91 кг вилучено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *