ОСТАННІ НОВИНИ

Україна увійшла в десятку країн з найвищою смертністю в світі – ЦРУ

|

Україна зайняла восьме місце в десятці держав світу з найвищою смертністю населення за версією Центрального розвідувального управління США. Про це йдеться в спеціальній доповіді ЦРУ під назвою «Міжнародна книга фактів», копію якої має в своєму розпорядженні Голос.UA.
 Згідно з офіційною інформацією, основним критерієм для розрахунків є кількість смертних випадків, викликаних загальною бідністю, криміногенною ситуацією і поганою якістю медичного обслуговування.

За даними ЦРУ, кількість смертей на 1000 населення в Україні становить 15 осіб. З європейських держав в «чорній десятці» опинилася лише Болгарія (14 осіб на 1000 населення).

Решта всіх країн списку представлена африканськими державами і Афганістаном. Лідирує за вищепереліченими показниками ПАР (17 осіб на 1000 населення).

За словами експертів, на загальні показники також впливає смертність громадян у віці від 65 років і летальні результати в результаті нещасних випадків. Головною рекомендацією авторів «Міжнародної книги фактів» для «неблагополучних держав» є зміна демографічній стратегії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *