ОСТАННІ НОВИНИ

Через перепад напруги садочок №37 залишився без тепла

|

Через перепад напруги у садочку №37 згоріли усі насоси, відтак, 390 діток садочку залишились без тепла. Зараз тепло подається по тимчасовій схемі. Аби відновити опалення, в садочку протягом цілого дня працюють підрядні організації, фахівці «Львівтеплоенерго», надзвичайники. Про  це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Вчора ввечері почергово почала зникати електроенергія в сусідніх житлових будинках. Зникла електроенергія і в садочку. Відтак, ми вимкнули опалення. Зранку насоси не запустились. Як виявили фахівці, через перепад електроенергії виведено з ладу систему захисту, відтак, згоріли усі 4 двигуни на насосах. Фахівці працюють, аби ліквідувати аварію.

Температура в садочку потягом дня у межах норми, тому дітки займаються. Загалом цей садочок відвідує 391 дитина, працює 12 груп», – розповіла начальник управління освіти Львівської міськради Галина Слічна.

«Зараз зварювальники поміняли насос. Будемо підключати систему опалення. Хочемо до кінця дня з допомогою фахівців відновити опалення. На місці працюють підрядна організація, тепловики, надзвичайники, зварювальники. Задіяли усі можливі служби, аби дітки могли завтра прийти і займатись у теплих приміщеннях», – розповіла Оксана Росипська, начальник відділу освіти Франківського району.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *