ОСТАННІ НОВИНИ

Королевська загубила диплом після призначення міністром - Москаль

|

Народний депутат України Геннадій Москаль твердить, що лідерка партії “Україна, вперед!” Наталія Королевська написала наприкінці минулого року заяву в міліцію про те, що 9 грудня вона згубила в Луганську свій диплом про вищу освіту.

“Тут виникає декілька вельми цікавих питань. По-перше: хтось колись бачив пані Королевську, що ходить пішки по вулицям? По-друге: якщо хтось бачив, що вона ходить пішки, то чи бачили вони, що вона ходить з дипломом? По-третє: за теорією ймовірності, навіть якщо вона пройшлася пішки по вулицям славного Луганська, навіть якщо вона була при цьому з дипломом (що, само по собі є дуже сумнівним!), то саме тоді загубити дилом було б дуже важко! 

Але найголовніше по-четверте: за день до звернення шановної пані міністра до міліції, настільки ненавидимий нею під час виборчої кампанії президент призначив її міністром! Тобто Королевська звернулася до міліції саме тоді, коли треба було подавати документи до відділу кадрів, і забула це зробити протягом усього часу з 9 грудня.

Очевидно, що у відділі кадрів просто не було що показувати. Про що це свідчить? Про відсутність документу про вищу освіту, чи про процес легалізації документу з явними вадами? Я щиро вірю :)), що наша доблесна міліція, до якої Королевська звернулася по допомогу, в цьому розбереться. А пані міністру безкоштовна порада – з такими підходами можна загубити не тільчи диплом, честь та совість, але й всю соціальну політику державу, яку довірив їй гарант” – написав Г.Москаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *