ОСТАННІ НОВИНИ

Львів представлять на Премії сталого розвитку транспорту

|

У Вашингтоні завтра, 15 січня, відбудеться нагородження лауреатів Премії сталого розвитку транспорту – The Sustainable Transport Award. Львів буде номінований на почесну відзнаку у категорії міст, які розвивають свою транспортну систему з акцентом на пішоходах та велосипедах. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Кандидатуру Львова висунула міжнародна організація GIZ за роботу з підготовки ЄВРО-2012, головним акцентом якої було покращення громадського транспорту, пішохідного та велосипедного руху.

«Порівняно з іншими містами України, Львів рухається у правильному напрямку та визначає вірні пріоритети. ЄВРО-2012 використали для початку нових проектів та реформ міської мобільності.

Львів має позитивний досвід у цій галузі. Номінація Львова має велике значення для утвердження громадського транспорту та промоції велосипедного та пішохідного руху особливо зараз, коли транспортний колапс та забруднення повітря загрожує якості життя у всіх українських містах», – зазначив Армін Вагнер, радник з питань транспортної політики компанії GIZ.

Премія Сталого розвитку транспорту вручається групою міжнародних організацій, які працюють над сталою мобільністю. Їх очолює Інститут транспортної політики та розвитку (Institute for Transportation and Development Policy). Премія Сталого розвитку транспорту широко визнана у світовому співтоваристві сталої мобільної. Тому номінація Львова на цю премію – це визнання роботи Львова над сталою мобільністю, заохочення для міста надалі працювати над цим та прекрасна можливість, яка допоможе залучити додаткове фінансування та підтримку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *