ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра у Львові розпочнеться фестиваль мистецтв «Різдвяні канікули»

|

У Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини12-14 січня відбудеться Міжнародний відкритий фестиваль-конкурс мистецтв для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч у фестивалі візьмуть участь творчі колективи з Польщі, Болгарії, Білорусії та  України. Журі оцінюватиме кращі дитячі, юнацькі колективи та окремих виконавців зі Львова та області, інших областей України та з-за кордону.

Учасники змагатимуться за перемогу у таких номінаціях: вокальні ансамблі; індивідуальні виконавці у жанрі  класичної музики; вокально-хореографічні, фольклорні колективи та вертепи  з уривками  невеликих фольклорних вистав; вокальні ансамблі, троїсті музики та окремі виконавці у жанрі народної музики; колективи народного танцю; колективи та окремі виконавці сучасного напрямку танцювального мистецтва; естрадні гурти та окремі виконавці з різних напрямків сучасної музики; читці (твори, пов’язані з новорічно-різдвяною тематикою та український гумор).

12 січня з 15:00 год у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини триватиме конкурс учасників фестивалю. У понеділок, 14 січня, о 13:00 год відбудеться гала-концерт лауреатів фестивалю «Різдвяні канікули».

Фестиваль є щорічною культурною акцією залучення дітей до змістовного дозвілля під час зимових канікул. Захід покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу,  виявленню та заохоченню нових талантів та обдарувань. Окрім того, традиційний  фестиваль «Різдвяні канікули» надає можливість зустрітися давнім друзям, дарує львів’янам та гостям велике дитяче свято.

Довідка

Організаторами фестивалю є Головне управління освіти і науки ЛОДА, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Вхід вільний. Місце проведення: Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, вул.Вахнянина, 29 (їхати трамваєм №7 до кінцевої зупинки «Погулянка»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *