ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко влаштувала дебош через постійні обшуки

|

Адвокат заявляє, що палату Центральної клінічної лікарні “Укрзалізниці” у Харкові, де перебуває екс-прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко, обшукували по кілька разів на день. Як передає УНІАН, про це на брифінгу в Харкові повідомив адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк.

“В її ситуації стало практикою по кілька обшуків і в палаті, і по кілька особистих обшуків її, – сказав Плахотнюк. – По 3-4 обшуки палати проводилося кожен день”.

Плахотнюк обурився такою ситуацією і звернув увагу на те, що Тимошенко не перебуває у в`язниці, а в медичній установі.

“Такого немає ні в одній установі виконання покарань. В такій кількості не проводиться ні в одній установі, а, враховуючи, що це лікарня, а не установа, це взагалі нонсенс”, – підкреслив адвокат.

Плахотнюк підкреслив, що відносно Тимошенко намагалися провести обшук перед зустріччю з ним, проте, вона не дала цього зробити. “Перед тим, як до мене йти, її намагалися обшукати. Вона не дала цього зробити. Сили не застосовували поки”, – зазначив адвокат.

Він підкреслив, що з вчорашнього дня, коли була оголошена акція непокори, Тимошенко не дозволила провести жодного особистого обшуку і жодного обшуку її палати. “Вже добу вона успішно бореться”, – підкреслив Плахотнюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *