ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться різдвяний обід для бідних

|

7 січня о 15:00 у храмі Святих Верховних Апостолів Петра та Павла у Львові відбудеться різдвяний обід для бездомних та  малозабезпечених мешканців нашого міста ,  які не мають змоги відчути тепло родинного столу. Традиційно благодійний захід організовує міжнародна католицька спільнота Св. Егідія.

” Різдвяний обід – свято, на якому за одним столом збираються бідні та багаті, молоді та старі, щоб дарувати радість, тепло і любов одне одному. В цей день ми  прагнемо бути для наших бідних друзів однією сім’єю, яка збирається навколо новонародженого Ісуса. Різдвяний обід стає знаком надії для Львова, тому що показує справжній образ міста, в якому є місце для всіх: бідних і багатих, молодих і старих», – наголошують організатори благодійного обіду.

Щоразу  долучитися до різдвяного свята запрошують небайдужих львів`ян. Так другий рік поспіль за ініціативи депутата Львівської обласної ради,  засновника ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска») на святковому столі для бідних з`являться різдвяні пампухи.

На  різдвяному  святі організатори очікують близько 200 людей. Їх частуватимуть кутею, пампухами, гарячими варениками. Обіди з бідними спільнота Св. Егідія організовує у 80 країнах світу. У Львові благодійний захід відбувається в п’яте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *