ОСТАННІ НОВИНИ

Авіакомпанія «АероСвіт» врегулювала проблеми з польотами

|

Авіакомпанія «АероСвіт» врегулювала всі питання з державним підприємством «Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Про це УНІАН повідомив помічник генерального директора авіакомпанії зі зв`язків із громадськістю Сергій Куций.

«Всі питання з аеропортом врегульовані», – сказав С.Куций.

Авіакомпанія «АероСвіт» ще не оголошена банкрутом, тому в повному обсязі продовжує працювати і виконує усі зобов`язання перед контрагентами, повідомили у прес-службі компанії.

Менеджмент авіакомпанії продовжує функціонувати в колишньому складі, всі процедури забезпечення операційної діяльності, включаючи безпеку польотів, виконуються в повному обсязі.

Довідка

Компанія «АероСвіт – Українські авіалінії» створена в 1994 році. Базується в київському аеропорту «Бориспіль». Обслуговує 80 міжнародних маршрутів до 33 країн. Оперує флотом у складі 8 далекомагістральних Boeing 767 і 18 середньомагістральних Boeing 737, а також використовує повітряні судна перевізників-партнерів Airbus 320, Airbus 321, Embraer 145 і Embraer 195.

У 2012 році компанія приступила до оновлення середньомагістрального авіапарку літаками нової генерації Boeing 737-800, а з 2013 року – Boeing 737-900ER.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *