ОСТАННІ НОВИНИ

Синоптики обіцяють Різдво з морозом та снігом

|

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, 3-10 січня очікується поступове похолодання. При цьому з 11 грудня з Балканського півострова на територію України прийдуть теплі повітряні маси, внаслідок чого можливе потепління. Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, інформує прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Він також повідомив, що 3 січня у західних і північних областях країни йтиме мокрий сніг, температура вночі становитиме -2…-8°С, у північно-східних областях -9…-14°С, на півдні -3…+2°С. Водночас вдень в південних областях буде досить тепло: +4…+9°С.

За словами Миколи Кульбіди, 4-6 січня відбудеться зміна погодних умов, пов`язана із наближенням циклону зі Скандинавії. Зокрема, по всій території України очікуються опади у вигляді мокрого снігу, снігу й дощу. Температура коливатиметься в межах -3…+3°С.

7-9 січня морози посиляться до -3…-8°С вночі; на заході при цьому буде досить тепло – вночі  -2…-7°С, вдень близько 0°С.

9-10 січня температура понизиться ще на 2-3 градуси. Найнижчі температури наближатимуться до -10…-18°С.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *