ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль повернеться в Україну, коли зміниться влада

|

Передумовою для повернення екс-нардепа від БЮТ-«Батьківщини» Андрія Шкіля з Чехії назад в Україну може бути тільки зміна влади в українській державі. Про це екс-нардеп заявив в інтерв’ю «Українській правді».

«Над усуненням цієї влади повинні працювати всі: і я, і ті, хто перебуває тут зі мною з аналогічних причин», – зазначив Шкіль, маючи на увазі чоловіка екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Олександра, що виїхав до Чехії, та екс-главу Мінекономіки в уряді Тимошенко Богдана Данилишина.

За словами екс-нардепа, у нього поки немає чіткого плану, яким чином і на що він житиме в Чехії.

«Виїзд мій не був запланований задовго наперед…. Але вихід буде знайдено, якщо я зважився на такий крок. Поки вирішую проблеми в міру їх виникнення», – зазначив Шкіль і додав, що в першу чергу планує займатися політикою.

«Можливо, з часом додасться участь у громадській діяльності, в недержавних громадських організаціях. Таке можливо, хоча в будь-якому разі, всі свої скромні зусилля я направлю на боротьбу за повернення демократії в Україні», – зазначив екс-нардеп.

Як повідомляли «Коментарі», екс-нардеп від БЮТ-«Батьківщини» Андрій Шкіль раніше залишив Україну, заявивши, що влада арештувала частину його майна. За словами Шкіля, йому невідомо, з чим це пов’язано, політичні переслідування стосовно нього ніколи не припинялися, а справу про події 9 березня 2001 року біля Адміністрації президента під час акції «Україна без Кучми» досі не закрито.

Водночас міліція повідомляла, що справу за подіями 2001 року закрито за термвном давності.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *