ОСТАННІ НОВИНИ

Змагатися за звання найкращого хоче вже 21 вертеп

|

Під час VI Свята пампуха, яке відбудеться 7-9 січня на площі Ринок, змагатимуться вертепи за звання «Найкращий вертеп 2013 року у Львові». Станом на сьогодні вже зголосився 21 вертеп, інформують організатори акції.

До закінчення реєстрації залишився ще тиждень, а заявки на участь у «Конкурсі на найкращий вертеп» продовжують надходити.

Заявки надходили від установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів, релігійних громад, шкіл, естрадних студій та Львівської міської ради. «Мені приємно, що є стільки охочих. Гадаю, що цього року кількість учасників буде більшою ніж минулого, а це 23 вертепи. Ще є час, адже реєстрація триватиме ще до 4 січня. Ми закликаємо виступити на сцені Свята пампуха вертепи, які вміють чудово колядувати, мають унікальних акторів і хочуть продемонструвати свою майстерність всьому Львову. Протягом трьох днів свята журі оцінюватиме виступи вертепів, а 9 січня оголосить переможця у номінації «Найкращий вертеп 2013 року», – розповів директор VI Міського Свята Пампуха Андрій Сидор.

Усі, хто бажає взяти участь у конкурсі, повинні зареєструватись на сайті Свята www.pampuh.lviv.ua або за телефоном: (032) 235 77 88.

Також, до 4 січня триває реєстрація і на інші конкурси Свята Пампуха: «Конкурс господинь», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс ангелів і чортів».  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *