ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не дали грошей на УКБ та будинкові лічильники води

|

Депутати Львівської міськради не погодили виділення коштів (1,575 млн грн) на встановлення будинкових лічильників обліку холодної води. Також обранці відмовились виділяти фінанси на ряд об’єктів, де розпорядником коштів виступає Управління капітального будівництва ЛМР. Фінансування цих об’єктів передбачалось відповідно до проекту ухвали «Про внесення змін до спеціального фонду міського бюджету м.Львова на 2012 р.».

Однак голова комісії інженерного господарства Іван Гринда запропонував не погоджувати цих видатків, оскільки керівник УКБ жодного разу не приходив на засідання комісії, аби пояснити, на що саме мають бути скеровані кошти. Окрім того, депутат Валерій Веремчук зауважив, що незрозумілим залишається, коли саме УКБ збирається виконувати роботи, якщо до кінця року залишились лічені дні.

Своєю чергою депутат Юрій Кужелюк запропонував не виділяти кошти на будинкові лічильники води, оскільки досі представники виконавчих органів не надали пояснень, яким чином буде здійснюватись оплата за воду.

«Не встановлені правила, як люди мають платити. Адже в багатьох встановлені квартирні лічильники і якщо показники будуть різнитись, то з кого зніматимуть цю різницю, як розподілятимуть між мешканцями . Спочатку треба врегулювати ці питання, а потім закуповувати. Допоки нам не нададуть відповідей, ми це не погодимо», – заявив Ю.Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *