ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу 4 людини отруїлись чадним газом

|

26 грудня о 08:30 до оперативно-координаційного центру Головного територіального управління МНС надійшло повідомлення про те, що 25 грудня о 22:50 в с. Старичі Яворівського району у власному будинку, отруїлись чадним газом дві особи: 47-річна жінка та 19-річний хлопець. Потерпілих у важкому стані доставлено в реанімаційне відділення Новояворівської міської лікарні. Ймовірна причина – несправність газового радіатора. Про це повідомили у ГТУ МНС України у Львівській області.

Того ж дня об 11:15 надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Стрийської центральної районної лікарні у важкому стані з ознаками отруєння продуктами горіння поступив 45-річний житель м. Харцизськ Донецької області. Причина отруєння – коротке замикання електропроводки без послідуючого горіння в кабіні автомобіля «ДАФ».

А о 17:11 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що в с. Заставне Сокальського району у житловому було виявлено тіло 65-річного чоловіка, який попередньо отруївся чадним газом. Причина отруєння – неправильне використання електроприладу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *