ОСТАННІ НОВИНИ

Проект бюджету Львова на 2013 рік є консолідованим – Садовий

|

Сьогодні на розгляд сесії Львівської міської ради виноситься питання про міський бюджет на 2013 рік. Як зазначив мер Львова Андрій Садовий, проект бюджету є консолідованим та погодженим з бюджетною комісією.

«Ми опрацювали питання бюджету на виконкомі з бюджетною комісією. Є консолідована пропозиція, яка подається на голосування. Ми буквально вчора внесли останні зніми до проекту рішення виконавчого комітету, передбачили співфінансування для грантів щодо коштів Європейського Союзу. Ця пропозиція підтримана бюджетною комісією», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора  виконавчий комітет ЛМР погодив внесення змін до проекту міського бюджету на 2013 рік. Як розповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, збільшено видатки на суму 2 млн 125 тис. грн. за рахунок резервного фонду.

«З них на підготовку та реалізацію грантових проектів із залученням коштів ЄС передбачено 320 тис. грн. для департаменту економічної  політики, для виготовлення технічно-економічного обґрунтування для створення Технопарку департаменту економічної політики – 700 тис. грн., на співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги від ЄС департаменту житлового господарства та інфраструктури – 240 тис. грн. і управлінню охорони історичного середовища – 465 тис. грн. Крім того, на розробку схем та проектних рішень масового застосування для міжнародних конкурсів для управління архітектури – 400 тис. грн», – зазначив Олег Іщук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *