ОСТАННІ НОВИНИ

Головний винуватець Скнилівської трагедії вважає, що літак збив НЛО

|

Пілот літака, який впав на людей у Львові у 2002 році, Володимир Топонар вірить, що його збив НЛО. Про це йдеться у сюжеті програми «ТАБУ», повідомив TCH.

Чоловік наразі відбуває покарання у виправній колонії № 115 у селі Зікрачі. Керівництво установи дозволяє ув`язненим не жити у стінах колонії, а йти на поселення. Цим і скористався Топонар.

Колишнього пілота вже не впізнати: у шапці, брудній куртці та робочих рукавицях, а ще десять років тому був кращим серед українських військових пілотів. Усе в його житті змінила Скнилівська трагедія, в якій загинуло 77 осіб. Але своєї провини він так і не визнає.

«Усе стихійно не відбувається. Усе керується. Скнилівська трагедія була керованою дією. Мене НЛО атакував», – вважає він і додає, що інопланетна тарілка вилетіла із-за дерев, і вразила його літак. Проте побачити її можна тільки за допомогою спеціальної техніки.

Зараз Топонар продовжує відбувати покарання. Він знайшов нову дружину і планує, коли строк закінчиться, залишитися жити там, де зараз і знаходиться колонія №115.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *