ОСТАННІ НОВИНИ

За рік одноразову допомогу з міського бюджету отримали майже дві тисячі осіб

|

Упродовж 2012 року управління  соціального захисту ЛМР надало одноразову матеріальну допомогу 1 188 мешканцям на суму 702,58 тис. грн. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Розмір допомоги визначається комісією, яка утворена при управлінні соціального захисту, у кожному конкретному випадку залежно від складності проблеми заявника, його матеріального стану та наявних коштів, але не більше розміру мінімальної заробітної плати. В окремих випадках, якщо допомога перевищує вказану суму, за поданням комісії питання розглядається на засіданні постійної комісії медицини, освіти і соціального захисту і засіданні постійної комісії фінансів та планування бюджету. За рішенням депутатських комісій надано одноразову матеріальну допомогу 22 мешканцям на суму 99 тис. грн», – каже начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

«У 2012 році на підставі подань депутатів Львівської міської ради управлінням соціального захисту надано матеріальну допомогу 3 323 мешканцям на загальну суму 3 млн. грн. З них, за рішенням депутатських комісій, надано одноразову матеріальну допомогу 211 мешканцям на суму 1,25 млн. грн. Варто зазначити, що за наданням одноразової матеріальної допомоги на виконання депутатських повноважень мешканці безпосередньо звертаються до депутатів Львівської міської ради», – додає заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *