ОСТАННІ НОВИНИ

Hyundai Corporation обіцяє все виправити

|

Керівництво компанії Hyundai Corporation обіцяє виправити поломки своїх потягів, що курсують Україно. Про це у листі компанії, направленому на адресу Укрзалізниці та державного підприємства «Українська залізнична швидкісна компанія», інформує сайт Міністерства інфраструктури України.

У листі зазначається: «Ці труднощі виникли через декілька недоопрацювань, допущених нами у період проектування та виробництва, а також у зв’язку з обмеженим терміном тестування, що було обумовлено необхідністю своєчасного забезпечення залізничним швидкісним рухом пасажирів у період проведення Євро-2012».

Водночас, за інформацією, наданою компанією у листі, наразі вже усі недоліки, що заважають нормальній експлуатації поїздів на території України, повністю виявлені та вивчені. Розроблено та реалізується комплекс заходів з їх успішної ліквідації. Зокрема,Hyundai Corporation зазначає: «Над їх ліквідацією на сьогодні працює кваліфікована команда спеціалістів. За нашими прогнозами, повне усунення зауважень займе два-три тижні».

Hyundai Corporation висловила впевненість, що разом з Укрзалізницею усі існуючі проблеми будуть вирішені у найкоротші терміни. «Крім того, ми хотіли б запропонувати «Українській залізничний швидкісній компанії провести додаткові програми підготовки машиністів для того, щоб запобігти серйозним поломкам у випадках виникнення непередбачуваних ситуацій під час експлуатації», – йдеться у листі.

Фото: сайт Укрзалізниці 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *