ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом року у Львівській області засуджено більш 50 військовослужбовців

|

За справами, направленими до суду військовими прокурорами гарнізонів та спеціалізованими прокурорами протягом 11 місяців у Львівській області засуджено 58 осіб. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Як йдеться у повідомленні, стан прокурорського реагування у сфері нагляду за виконанням судових рішень у кримінальних провадженнях в прокуратурі Західного регіону України у поточному році розглянуто на оперативній нараді.

Під час наради було наголошено, що за справами, направленими до суду військовими прокурорами гарнізонів та спеціалізованими прокурорами протягом 11 місяців поточного року, засуджено 58 осіб, з яких 12 старших і 6 молодших офіцерів, 4 прапорщики, 13 військовослужбовців за контрактом, 17 військовослужбовців строкової служби.

До покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, засуджено 19 військовослужбовців.

В цілому прокуратурою Західного регіону України забезпечено ефективний нагляд за виконанням судових рішень у кримінальних провадженнях.

Як повідомляв УНН, військовослужбовець, котрий в стані алкогольного сп`яніння збив 11 людей на зупинці в Петропавловську-Камчатському, до суду залишиться на волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *