ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «з молотка» продаватимуть унікальні дизайнерські ялинки

|

Благодійний аукціон із продажу дизайнерських ялинок, виготовлених з альтернативних матеріалів, відбудеться завтра, 27 грудня, о 16 годині у торговому центрі «Володимир» на території  ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Про це повідомляє прес-служба ринку.

Зокрема, «з молотка» продаватимуть 15 унікальних робіт, які упродовж грудня були представлені на виставці дизайнерських ялинок. Серед виставлених на продаж робіт – ялинки з газет, сухофруктів, тканин, сіна, цукерок, кульок, віників тощо.  Стартова ціна продажу ялинок коливається від 150 грн до 3 500 грн. Отримані від продажу ялинок кошти будуть передані центру «Джерело».

Водночас відбудеться і визначення найкращих дизайнерських ялинок, автори яких отримають грошові премії – 3 тис грн., 2 тис грн. та 1 тис грн. Також премію отримає і найкраща, на думку відвідувачів виставки, ялинка. Автор «призу глядацьких симпатій» також отримає 1 тис грн.

Мета проекту:

Екологічна. Популяризація штучних ялинок як альтернатива вирубці живих насаджень напередодні зимових свят. Щороку, за офіційною статистикою, до новорічних свят в Україні вирубуються мільйони молодих саджанців сосни, ялини та ялиці. Ще сотні тисяч дерев варварським чином позбавляються верхівки (зовні схожої на молоде деревце). В багатьох країнах Європи вже відмовилися від використання живих ялинок, натомість використовуються якісно зроблені штучні ялинки.

Мистецька. Залучення львівських митців та творчих об’єднань до створення авторських ялинок та ялинкових прикрас, популяризація відповідних хенд-мейд виробів серед львів’ян та гостей міста. Заохочення молодих митців шляхом надання премій за найкращі роботи.

Благодійна. Проведення благодійного аукціону із продажу дизайнерських ялинок та надання допомоги Навчально-реабілітаційному центру «Джерело».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *