ОСТАННІ НОВИНИ

Вартість ремонту дороги «Львів-Краковець» завищено на 678 тисяч гривень

|

Прокуратурою Львівської області проведено перевірки з питань додержання вимог бюджетного законодавства при проведенні ремонту, реконструкції та утримання автомобільних доріг. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

У ході їх проведення виявлено грубі порушення вимог чинного законодавства, у тому числі з ознаками кримінально-караних діянь.
  До прикладу, 7 грудня прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне правопорушення за фактом привласнення чужого майна в особливо великих розмірах.
   Зокрема, внаслідок невірного застосування одиничних розцінок вартості виконаних підрядною організацією на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області робіт із ремонту автомобільної дороги «Львів-Краковець», їх вартість збільшилась на 678 000 гривень. З огляду на це, інтересам держави заподіяно значних збитків.
    На даний час, кримінальне провадження, за ознаками складу злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 КК України скеровано в органи внутрішніх справ для проведення досудового розслідування.
   Зазначимо, що за наслідками проведених перевірок із вказаних питань органами прокуратури Львівської області виявлено 6 кримінально-караних діянь, збитки по яких становлять понад 1 млн. грн..
    Крім того, внесено 39 подань, 19 з яких – в органи влади та місцевого самоврядування. Наразі за наслідками розгляду окремих документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 13 посадових осіб. До бюджету відшкодовано 63,5 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *