ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти Львівщини зібрали кошти на обладнання для новонароджених малят

|

В межах благодійного проекту “Не будь байдужим…” управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації спільно із Студентською радою при Львівській облдержадміністрації зібрали кошти на закупівлю обладнання для новонароджених, які перебувають у Львівському обласному центрі з профілактики та боротьби зі СНІДом. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Збір коштів розпочався в межах проекту “Симфонія світла”, який відбувся5грудня у Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки до відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Члени Студентської ради при Львівській обласній державній адміністрації продовжували збір коштів у найбільших вищих навчальних закладах міста Львова до 23 грудня 2012 року.

На отримані кошти благодійники придбали 4 ваги для новонароджених малят, які  подарували у Львівський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом, що знаходиться на вулиці Лисенка, 46.

Закуплені подарунки завідувачці амбулаторно-поліклінічним відділенням Ірині Чайці передали співголова Студентської ради при Львівській облдержадміністрації Наталія Шегда та координатор акції, голова ради курсантсько-студентського самоврядування Львівського державного університету внутрішніх справ Юлія Гавриляк.

Благодійний студентський проект “Не будь байдужим…” й надалі продовжуватиме свою діяльність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *