ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське телебачення змінює імідж та назву

|

З нового 2013 року Львівська обласна державна телерадіокомпанія  планує змінити власне обличчя і  частину телепрограм. Як інформує прес-служба ЛОДТРК, про це йшлося сьогодні на прес-конференції з нагоди 55-річчя Львівського телебачення.

Як розповіли керівники компанії, нове обличчя ЛОДТРК передбачає зміну назви та логотипу. Замість  звичного «12 каналу» з’явиться назва  «ТРК Львів». Логотип виконаний на тлі кольору індиго сріблястими  літерами зі стилізованим зображенням  Львівської телевізійної вежі. Право на використання нової назви було надане ЛОДТРК виконавчим комітетом Львівської міської ради.

Сімнадцять годин ефіру поступово наповнюватимуть якісними програмами та новинами. Нова концепція мовлення опиратиметься на інформаційну й соціальну складову. Для цього в телекомпанії відкрито нове приміщення для служби новин — newsroom.

ЛОДТРК створила власний інформаційний портал www.lviv.tv. Облаштовано новий конференц-зал прес-центру, що дозволяє проводити відео- та аудіотрансляції прес-конференцій у прямому ефірі в режимі online.

Ще одним пріоритетом  роботи у 2013 році буде вдосконалення ранкової програми “Вже ранок”, яка не лише знайшла свою нішу на телеринку регіону, але й постійного телеглядача.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *