ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок називає «новий-старий» Кабмін Азарова окупаційним урядом орди

|

«Новий-старий» Кабмін Азарова – є не урядом реформаторів, а окупаційним урядом орди. Його завдання – збирати данину з тих, хто не входить в систему влади; тримати народ у страху і покорі (про що свідчать збільшення фінансування міліції прокуратури, судів). Прикметно, що третина членів цього Кабміну – уродженці Російської Федерації. Так за квотою Кремля було перепризначено одіозного українофоба Табачніка. Фракція ВО «Свобода» вносить постанову про створення тимчасової слідчої комісії щодо ймовірного розкладання 37 млрд. коштів, якими розпоряджалося міністерство освіти і науки минулого року. Про це сьогодні заявив керівник фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді України Олег Тягнибок під час виступу на засіданні парламенту, інформує прес-служба партії.

Олег Тягнибок зокрема зазначив:

«Таким собі різдвяно-новорчіним «подарунком» для українського суспільства став указ Президента про призначення «нового-старого» Кабміну Азарова. Навряд чи суспільство очікувало призначення уряду реформаторів; уряду, який мав би забезпечити соціальні гарантії; який дбатиме про національні інтереси та демонструватиме державницьку позицію. Скоріше українці чекали повторного приходу «одноденок», які з‘явилися у владі, аби «роздерибанити» майно українців, вивезти вкрадене закордон, і працювати виключно на інтереси своєї «сім‘ї». Учора сталося саме так, як і передбачало українське суспільство. Було призначено маріонетковий уряд, який має нести відповідальність за всі 3 роки безчинств, які відбувалися в українській державі.

Що може очікувати українська громада від цього «нового-старого» Кабміну? Хіба буде збільшено кількість робочих місць? Чи цей уряд боротиметься із безробіттям? Чи малий і середній бізнес може розраховувати на те, що отримає сприятливі умови для розвитку? Чи може охорона здоров‘я вийде на вищий рівень? Чи може відбудеться підвищення соціальних стандартів? Звісно ні!».

Олег Тягнибок спрогнозував, що «новий-старий» уряд буде недовговічний, він виконуватиме «перехідне» завдання, щоби за рік його  склад було замінено іншими представниками влади – прицілом на наступні вибори.

«Цей уряд є не урядом реформаторів, а окупаційним урядом орди. Його завдання – збирати данину з тих, хто не входить в систему влади; тримати народ у страху і покорі (про що свідчать збільшення фінансування міліції прокуратури, судів). Цей уряд і далі буде продовжувати пригнічувати українців.

Прикметно, що третина членів цього  уряду – уродженці Російської Федерації. Так за квотою Кремля було перепризначено одіозного українофоба Табачніка, після чого українське суспільство  не буде мати віри цьому уряду.

Фракція ВО «Свобода» вносить постанову про створення тимчасової слідчої комісії щодо ймовірного розкладання 37 млрд. коштів, якими розпоряджалося міністерство освіти і науки минулого року. Замість того, щоби вкладати гроші в освіту, збільшувати кількість освітніх закладів, кількість шкіл стрімко зменшувалася, а українофобія процвітала в галузі освіти і науки. Відтак Табачнік на посаді очільника міністерства виконував пряме виконання Кремля щодо підриву та розчленування української держави», – підкреслив керівник фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді Олег Тягнибок.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *