ОСТАННІ НОВИНИ

Центр Львова хочуть забезпечити відеокамерами

|

Завдяки записам з камер відеоспостереження, у Львові розкрили пограбування двох ювелірних магазинів. Як розповів начальник Галицького районного відділу міліції Іван Іваночко, два ювелірні магазини було пограбовано у жовтні цього року, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«По гарячих слідах зловмисників затримати не вдалося. І тільки завдяки камерам відеоспостереження, записи яких нам надали банки, розміщені поруч, вдалося знайти і затримати зловмисників», – зазначив Іван Іваночко.

Також він закликав підприємців встановлювати у своїх закладах камери відеонагляду, зокрема у тих закладах, де продають коштовні речі.

Як розповіла заступник голови Галицької районної адміністрації Ярослава Білостоцька, у центральній частині міста близько 20% закладів мають камери відеоспостереження.

«Районні адміністрації підготували пропозиції до бюджету  міста на 2013 рік щодо впровадження проекту «Безпечне місто» Йдеться передусім про встановлення відеокамер. У центральній частині міста спільно з міліцією визначено 15 місць, це, в основному зупинки, громадського транспорту», – зазначила Ярослава Білостоцька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *