ОСТАННІ НОВИНИ

На кандидата в мери Львова готують замах?

|

Через суперечку навколо приміщень універмагу «На Ринку», що на Шевській,1 у Львові депутата Львівської міської ради Володимира Гірняка хочуть фізично усунути. Про це пише генеральний директор ЛЗАТ «Торговий дім Львів» Юрій Локатир у зверненні до Генерального прокурора України Віктора Пшонки, яке він передав у розпорядження «Нового погляду».

«Мені стало відомо, що Курилишин та його приятель Баляш Олег шукають осіб східної національності для фізичного усунення депутата львівської міської ради Гірняка Володимира, котрий виступив на захист міського майна від незаконної приватизації вказаними особами, та фізичного усунення керівника ДП «Аргентум» Срібного В.М», – пише Локатир.

Своє звернення Юрій Локатир надіслав 19 грудня.

Автор звернення стверджує, що у нього є всі підстави вважати, що Олексій Курилишин є організатором й інших злочинів, а саме вбивства колишнього орендатора частини приміщень на Шевській, 1 підприємця Юрія Новака, замаху на громадського діяча Анатолія Семенюка, а також підпалу автомобілів, адвоката, екс-депутата Львівської міської ради Івана Василишина.

Усі ці люди виступали проти приватизації комунального майна на вул. Шевській, 1.

«Олексій Курилишин є фактичним власником АТЗТ «Львівський універмаг «На ринку», яке хоче заволодіти приміщенням на вул. Шевській, 1, а Олег Баляш є де-факто, власником незаконно перереєстрованого із акціонерного товариства  в ТзОВ «Торговий дім «Львів», – сказав у коментарі «Погляду» Юрій Локатир.

Сам Володимир Гірняк каже, що чує вперше цю інформацію, однак пообіцяв, що візьме до уваги.

Нагадаємо, наприкінці листопада депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк виступив на сесії із зверненням до прокурора Львова. У якому він вказує, що внаслідок заниженої оренди за приміщення на вул. Шевській, 1 міську скарбницю було позбавлено близько 2.5 млн гривень.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *