ОСТАННІ НОВИНИ

До «Львова за півціни» приїхало вдвічі більше туристів

|

Вже вчетверте у Львові цих вихідних відбувалась акція «Вихідні у Львові за півціни», учасниками якої стали 58 різноманітних закладів: ресторани, готелі, магазини, салони краси, авіакомпанія. Як зазначають туристичні фірми, на ці вихідні до Львова приїхало вдвічі більше туристів, ніж на звичайний грудневий вікенд. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Деякі туристичні фірми міста відзначили збільшення у 2 рази кількості туристів, у порівнянні із звичайним грудневим вікендом. Одним із найсуттєвіших результатів акції є те, що вона сприяє консолідації представників туристичного бізнесу між собою. Всі заклади, які долучились, розміщували на своїх сайтах інформацію про акційні пропозиції інших учасників (до прикладу, ресторани про готелі, заклади дозвілля і навпаки)», – каже Ольга Качмар, координатор акції від управління туризму Львівської міської ради.

Також вона додала: «Для туроператорів, як і торік, ключовим результатом є те що вони отримали можливість апробувати нові туристичні маршрути з тим, щоб в майбутньому проводити їх регулярно. Деякі туроператори цьогоріч взагалі проводили екскурсії не за півціни, а безкоштовно».

Родзинкою цьогорічної акції стало те, що до неї долучилась авіакомпанія, що дозволило гостям з різних куточків України швидко і недорого прилетіти на «Вихідні за півціни» до Львова.

Зазначимо, серед учасників акції – 75% – туристи з України (Києва, Харкова, Одеси, Сімферополя, Донецька, Дніпропетровська) та 25% – іноземні туристи (Франції, Польщі, Німеччини, Австрії, Росії, Білорусі, Чехії).

Варто додати, цими вихідними в Центри туристичної інформації звернулося 149 туристів, з них з України –  96, з-за кордону – 53 осіб. Тоді, як минулого року, в такі ж вихідні звернулося 62 туристи.

Наступного року така акція відбудеться 21-22 грудня.

«Це буде п’ята, ювілейна, і вона, сподіваємось, буде ще більш успішною», – підсумувала Ольга Качмар.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *