ОСТАННІ НОВИНИ

«Миколаївцемент» відремонтував доріг на 1,5 млн грн.

|

Цьогоріч за кошти Компанії Лафарж Україна відремонтовано дороги й тротуари на територіях одразу кількох сільських рад Миколаївського району, де працює ПАТ «Миколаївцемент» – Бродківської, Гонятичівської, Розвадівської, Дроговизької, а також у місті Миколаєві. Про це повідомляє прес-служба Лафарж Україна (ПАТ «Миколаївцемент»).

Компанія «Лафарж Україна» у попередні роки також надала значні кошти для

відновлення асфальтного покриття шляхів у Миколаївському районі. Так, сума вкладених коштів у ремонт доріг у 2010-2011 році становила більш, ніж 2,5 мільйони гривень.

Окрім згаданих вище доріг загального користування, в межах спеціальної програми «Безпека на дорогах» раніше Компанія інвестувала в облаштування вуличного освітлення, автобусних

зупинок.

На території самого ПАТ «Миколаївцемент» укладено тверде бетонне покриття доріг і тротуари, встановлено знаки для покращення дорожньої безпеки. Куплено сучасний автомобіль для безпечного перевезення працівників та ремонтного обладнання (у кар’єрі вапняку), спеціальний автомобіль для вакуумного прибирання доріг. Впроваджено заходи з підвищення рівня обізнаності людей щодо безпеки на території залізничного господарства, в тому числі, огороджено колії та влаштовано ворота для унеможливлення доступу людей у зону маневрів рухомого залізничного складу, встановлено світлофори і шлагбауми для зведення до нуля ризику зіткнення автомобільного і залізничного транспорту на заводських коліях і т. ін.

Крім того, раніше в рамках просвітницько-інформаційної кампанії з безпеки та охорони здоров’я ПАТ «Миколаївцемент» створило низку промоційних аудіороликів із соціальної реклами для водіїв, щоб закликати їх бути обережними на дорогах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *